Termeni de Utilizare

Acest Site pune la dispozitie in mod gratuit materiale si unelte de studiu a Limbii Germane.

Aceste Materiale au fost realizate in coloborare cu Persoane Specializate pe Limba Germana. Totusi este posibil sa existe unele erori de gramatica, de exprimare sau de scriere . Fiecare Utlizator este incurajat sa semnaleze o astfel de Eroare, pentru a fi corectata.


Responsabilitate si Garantie

Materialele si Uneltele aferente de Studiu ale Limbii Germane sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara nici o alta garantie.

Nu se ofera nicio garantie si nu se asuma nicio raspundere, expresa sau implicita, in ceea ce priveste Materialele si Uneltele de Invatare oferite, inclusiv dar fara limitare la functionarea, informatia, continutul sau materialele oferite precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

In nicio circumstanta Acest Site nu este responsabil pentru orice pierderi sau daune cauzate de citirea, ascultarea sau folosirea materialelor sau informatiilor obtinute aici.

Nu se asuma nici o responsabilitatea pentru folosirea neadecvata a materialelor si uneltelor oferite in mod gratuit. Toti utilizatorii sunt responsabili sa le folosesca dupa caz.


Utilizare si Reproducere

Orice persoana este autorizata sa citeasca, sa asculte si sa studieze aceste materialele gratuite de invatarea a Limbii Germane in scopuri personale.

Nicio parte a acestor informatii nu pot fi copiate, rescrise, modificate, reproduse, republicate sau redistribuite sub orice forma sau in orice maniera fara aprobare.

Se permite accesul gratuit si nici o parte din materialele vizibile, audibile, sau descarcabile aici nu pot fi vandute, inchiriate sau licitate.



Este posibil ca in viitor Termenii de Utilizare sa fie modificati. Pentru a fi informat cu acuratete te rugam sa recitesti Termenii de Utilizare.
Mai nouă Mai veche